Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Vakti Kuşanmak" Projesi kapsamında Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Gençlik ve Camilerimiz" Projesinde yedinci cami buluşmamızı gerçekleştirdik.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Vakti Kuşanmak" Projesi kapsamında Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Gençlik ve Camilerimiz" Projesinde altıncı cami buluşmamızı gerçekleştirdik.

Ara

12-18 ARALIK TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI OKULUMUZDA ŞENLİK HAVASINDA KUTLANDI

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Vakti Kuşanmak" Projesi kapsamında Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Gençlik ve Camilerimiz" Projesinde beşinci cami buluşmamızı gerçekleştirdik.

Ara

Derslerinde başarı gösteren öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak için Kayseri gezisi düzenlenmiştir.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Vakti Kuşanmak" Projesi kapsamında Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Gençlik ve Camilerimiz" Projesinde ikinci cami buluşmamızı gerçekleştirdik.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Vakti Kuşanmak" Projesi kapsamında Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Gençlik ve Camilerimiz" Projesine başladık.

Ara

"BİR FİDAN DA SİZİN İÇİN ÖĞRETMENİM"

TRAFİK VE İL YARDIM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

OKULUMUZ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ VE ÖĞRENCİLERİMİZDEN ANLAMLI KERMES