KAYSERİ'YE DEĞER KATAN İSİMLER

Tarihi geçiş yolları üzerinde bulunan Kayseri, pek çok ilim ve devlet adamına ev sahipliği yapmıştır. Kayseri'ye değer katan çok sayıda din, devlet ce ilim adamı bulunmaktadır. Mevlana’nın hocası Seyyid Burhaneddin Hazretleri, Osmanlı medrese eğitim sisteminin kurcusu Davud-el Kayseri, Osmanlı Devleti’nin dünyaca ünlü mimarı Koca Sinan en çok bilinen isimlerdir. Dadaloğlu, Aşık Seyrani, Aşık Hasan gibi halk ozanlarını bağrından çıkaran Kayseri, son dönemlerde yetiştirdiği siyaset ve iş adamlarıyla öne çıkmaktadır.

14 MART Pİ GÜNÜ

Mrt

İlçemizde İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi'nin organize etttiği yardım faaliyeti kapsamında Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde depremzedelerle buluşuldu.

Şbt

Şehit Mehmet Güngördü'nün şehadetinin seneyi devriyesinde şehidimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Ock

Okulumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimize öfke ve stres yönetimi eğitimi verildi.