ÖĞRENCİLERİMİZ ARASINDA "GENÇ NİDA", "GENÇ SADA" VE "GENÇ BİLALLER" YARIŞMALARI YAPILMIŞTIR

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce İmam Hatip Okullarında her yıl düzenlenen "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma", "Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ve "Genç Bilaller Ezan Okuma" Yarışmaları okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Mustafa BAŞAR, Hatice Ebru BAŞAR ve Müjde Elif ÇOBAN nezaretinde gerçekleştirilmiştir.

"Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" Yarışmasında Zeynep Gül ŞAHLIOĞLU birinci, Rüveyda AKBAL ikinci, Şerife Nur COŞKUN üçüncü olmuştur.

"Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" Yarışmasında Hamza VURAL birinci, Abdullah Zahid VURAL ikinci, Muhammed Enes KÖŞK üçüncü olmuştur.

"Genç Bilaller Ezan Okuma" Yarışmasında Hamza VURAL birinci, Alihan KAFALI ikinci, Muhammed Emir AKKAŞ üçüncü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve üzerlerinde emeği olan öğretmenleri ile ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

01-12-202201-12-202201-12-202201-12-202201-12-2022

Yayın: 01.12.2022 - Güncelleme: 01.12.2022 16:45 - Görüntülenme: 116