Ekm

"Yeşilhisar Okuyor" Projesi kapsamında Eğitimci ve Yazar Mehmet ESEN okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimize kitap okumanın önemi, yazarlık mesleği, İmam Hatip okullarının güzellikleri, Yeşilhisar'ın tarihi hakkında çok güzel bir konferans verdi. Konuşmaların sonunda öğrencilerimiz kitaplarını imzalatıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ekm

"Yeşilhisar Okuyor" Projesi kapsamında Eğitimci, Şair ve Yazar Bestami YAZGAN okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimize kitap okumanın önemi, şairlik ve yazarlık mesleği, İmam Hatip okullarının güzellikleri hakkında çok güzel bir konferans verdi. Konuşmaların sonunda öğrencilerimiz kitaplarını imzalatıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ekm

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı koordinesinde bu yıl beşincisi gerçekleşen "Yeşilhisar Okuyor" Projesi kapsamında okulumuzda eğitim gören bütün öğrencilerimize okumaları için kitaplar dağıtıldı.

Ekm

Okulumuza 10D sinema aracı geldi. Öğrencilerimiz doyasıya eğlenerek etkinliğin tadını çıkardı.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşma ile başlayan program, oratoryo ve şiirlerle devam etti.

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, vatan ve milletimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

May

İlçemiz merkezinde bulunan İlkokullarda öğrenim gören 4. sınıf öğrencilerine, Yeşilhisar Şehit Mehmet Güngördü İmam Hatip Ortaokulu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kurum idaresi tarafından hazırlanan el broşürleri dağıtılmış ve öğrenciler 10 Haziran'da yapılacak olan ödüllü sınav için okulumuza davet edilmiştir.

May